Barbarapolikliniek

Telefoonnummer

(0344) 67 47 44

In de Barbarapolikliniek is géén Spoedeisende Hulp aanwezig

Bijna alle specialismen van Ziekenhuis Rivierenland houden wekelijks spreekuur in de Barbarapolikliniek in Culemborg. Er zijn twee behandelkamers waar kleine ingrepen kunnen plaatsvinden, er is een gipskamer en er zijn veel onderzoeksmogelijkheden zoals hartfunctie- en longonderzoek. Ook gehoortesten kunnen hier worden afgenomen. Verder kunt u bij de Barbarapolikliniek terecht voor bloedafname en het laten maken van röntgenfoto’s. Mocht eventueel verder onderzoek, behandeling of ziekenhuisopname noodzakelijk zijn, dan bent u welkom in het ziekenhuis in Tiel.

De Barbarapolikliniek heeft spreekkamers en is voorzien van de modernste apparatuur. Het is een eigentijdse, goed uitgeruste polikliniek. Daarnaast zijn er nog meer goede redenen om voor de Barbarapolikliniek te kiezen.

  • Zorg dichtbij huis
  • Kleinschalig en toegankelijk
  • Vertrouwde gezichten van vaste polikliniekmedewerkers, die met passie en toewijding hun werk uitvoeren
  • Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid 

Afspraak maken

Patiënten worden digitaal doorverwezen naar een medisch specialist en krijgen een uitnodiging thuis gestuurd. Neem bij een afspraak in de polikliniek het volgende mee:

  • Geldig identiteitsbewijs
  • Verwijsbrief
  • Verzekeringspapieren
  • Een lijst met medicijnen die u (regelmatig) gebruikt

Openingstijden

De Barbarapolikliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Voor bloedafname kunt u alleen op afspraak bij ons terecht.
U maakt eenvoudig een afspraak in onze digitale agenda

 

Parkeren

Als bezoeker van de Barbarapolikliniek kunt u parkeren op het nabij gelegen parkeerterrein. Bij aankomst wordt het kenteken automatisch geregistreerd en op de parkeerkaart vermeld. Bij vertrek voert u de parkeerkaart in de betaalautomaat in en kunt betalen. Zodra het voertuig vlakbij de uitrit is, zal de slagboom automatisch omhoog gaan. Bent u de parkeerkaart verloren? Geen paniek! U kunt uw kenteken invoeren in de betaalautomaat en betalen. Bij verlies hoeft er dus geen dagkaart afgerekend te worden.