Toegangscontrolepas voor familie IC/CC

Het kan zijn dat een patiënt langer dan 3 weken op de afdeling Intensive Care/Cardiac Care (IC/CC) verblijft. In dat geval verstrekt Ziekenhuis Rivierenland een Toegangscontrolepas aan een direct familielid van de patiënt. Deze kan dan gratis parkeren op de personeelsparkeerplaats. Ook krijgt het familielid met de pas korting in het bedrijfsrestaurant tijdens de opname op IC/CC.

Toegangscontrolepas

U heeft deze pas ontvangen, nadat de IC-verpleegkundige u heeft aangemeld bij het Facilitair Service Bureau van Ziekenhuis Rivierenland. Deze pas blijft eigendom van het ziekenhuis. U krijgt de pas in bruikleen.

Parkeren

Voor het gratis parkeren kunt u gebruik maken van de ingang op de Burgemeester Meslaan. Aangekomen bij de slagboom kunt u de pas voor de lezer houden. De slagboom opent dan automatisch. Bij het oprijden van het parkeerterrein gaat u gelijk links het parkeerterrein bouwdeel E, F en G op. Zo kunt u dichterbij de hoofdingang parkeren.

Bij het uitrijden moet u opnieuw de pas voor de lezer houden. De slagboom opent automatisch. U kunt onbeperkt op een dag in- en uitrijden.

Restaurant

Wilt u gebruikmaken van het bedrijfsrestaurant? Dan kunt u bij het afrekenen de pas laten zien, zodat u korting krijgt.

Tot slot

Bij ontslag van de patiënt op de afdeling R1 (IC/CC) moet u de pas weer inleveren. Dit kunt u doen bij het Facilitair Service Bureau, route 8.

We hopen met deze faciliteit het verblijf in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u naar aanleiding van de informatie nog vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij Facilitair Service Bureau route 8, telefonisch via (0344) 67 45 66 of door te mailen naar facilitair.service.bureau@zrt.nl