Klachtenfunctionaris

Telefoonnummer

(0344) 67 43 51

Ma t/m vrij 08.30 t/m 17.00 uur

We doen ons best u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent en een duidelijke klacht heeft. Lukt het niet om uw klacht persoonlijk met de betrokken zorgverlener of leidinggevende te bespreken, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klachtenfunctionaris om gezamenlijk te bekijken welke mogelijkheden er zijn om iets met uw klacht te doen. 

De klachtenfunctionaris is via onderstaande gegevens te bereiken:

 • Telefonisch: (0344) 67 43 51, bij afwezigheid kunt u een bericht inspreken.
 • Persoonlijk: De werkkamer van de klachtenfunctionaris vindt u op de begane grond, meteen na de medicijn registratie balie naar links (richting tandarts Breedveld). Let op: er is niet altijd een klachtenfuctionaris aanwezig in het ziekenhuis. Je kunt vooraf een afspraak maken door te bellen of mailen naar klachtenfunctionaris@zrt.nl
 • Schriftelijk: U kunt gebruik maken van het klachtmeldingsformulier, dat u kunt downloaden of  krijgen bij de centrale receptie.

Klachtmeldingsformulier sturen:

 • U kunt een brief sturen naar:
  Ziekenhuis Rivierenland
  T.a.v. de klachtenfunctionaris
  Postbus 6024
  4000 HA Tiel
 • U kunt uw brief in een van de brievenbussen ‘klachtenfunctionaris’ deponeren. Deze brievenbussen bevinden zich in Tiel in de centrale liftenhal en in Culemborg tegenover de receptie.
 • U kunt ook mailen naar: klachtenfunctionaris@zrt.nl

Met het indienen van uw klacht geeft u toestemming aan de klachtenfunctionaris om kennis te nemen van uw medische gegevens voor zover noodzakelijk voor de behandeling van uw klacht.