C.T.H. van Hal

Orthopedisch chirurg

Knie- en heupprothesiologie, Kinderorthopedie, Voet- en enkelchirurgie, Schouderchirurgie, Traumatologie

Orthopedisch chirurg mevrouw C.T. H. van Hal is sinds januari 2014 werkzaam binnen de vakgroep orthopedische chirurgie van het Ziekenhuis Rivierenland.

Opleiding

In 1998 heeft zij de opleiding biomedische gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting bewegingswetenschappen) afgerond waarna de geneeskunde opleiding is gestart aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

De opleiding orthopedische chirurgie (2005-2011) werd volbracht in het Deventer Ziekenhuis (algemene chirurgie), Radboud UMC Nijmegen, Rijnstate ziekenhuis Arnhem en de Sint Maartenskliniek Nijmegen.

Na registratie als orthopedisch chirurg in december 2011 volgde in 2012-2013 een periode van anderhalf jaar als chef de clinique in het Rijnstate ziekenhuis Arnhem/Zevenaar.

C.T.H. van Hal