Tandartsspoedpraktijk

Telefoonnummer

0900-8602

24/7 bereikbaar

Vanaf 1 november 2022 kunnen patiënten terecht bij de Tandartsspoedpraktijk in Ziekenhuis Rivierenland voor tandheelkundige spoedzorg. De Tandartsspoedpraktijk is een landelijke organisatie die bij verschillende ziekenhuizen in Nederland gevestigd is. Ga voor meer informatie naar www.tandartsspoedpraktijk.nl.

Als je erge pijnklachten of problemen met je gebit hebt, waarvoor je niet gelijk terecht kan bij je eigen tandarts, kun je contact opnemen met de Tandartsspoedpraktijk via 0900-8602. Zij beoordelen hoe ernstig de spoedvraag is en plannen een afspraak met je in voor het spreekuur of behandelen je direct.

Locatie en Samenwerkingen 

De Tandartsspoedpraktijk werkt vanuit de praktijk van tandarts Breedveld. Deze is te vinden aan het einde van de centrale hal in het ziekenhuis. De spoedpraktijk zit dicht bij de Huisartsenpost, Spoedeisende Hulp en Regioapotheek. Alle spoedzorg bij elkaar zorgt voor korte lijnen, snelle acties en de juiste zorg. Daarnaast heeft de praktijk een nauwe samenwerking met de tandartsen in de regio en de kaakchirurgen van Ziekenhuis Rivierenland.

Team

De spoedpraktijk heeft een eigen team van tandartsen. Zij zijn aanwezig op locatie tijdens spreekuren en zijn daarbuiten oproepbaar.