Meer informatie Verloskunde

Je bent zwanger en dat is een heel bijzondere ervaring. Van harte gefeliciteerd! Ongetwijfeld heb je veel vragen over de zwangerschap, controles, bevalling en het kraambed. Op deze pagina staat informatie over al deze aspecten. Heb je na het lezen nog vragen? Stel ze bij een volgend bezoek aan de verloskundige of arts. Uiteraard is bellen ook mogelijk.  

Zwangerschap is een natuurlijk proces. Mocht je na het lezen van de informatie op deze pagina vragen hebben, stel ze dan gerust aan de verloskundige of arts. De zwangerschap is immers een periode die veel vragen oproept, en misschien staat er niet voldoende op deze pagina om uw vragen te beantwoorden.

Zwanger! Algemene informatie

Zwangerschap
Eerste bezoek aan de verloskundige, huisarts of gynaecoloog
Bevalling
Kraambed
Onderzoeken bij Verloskunde

Twee- en andere meerlingen

Een zwangerschap van meer dan één kind is voor de aanstaande ouders meestal een verrassing .Het brengt naast blijdschap ook extra vragen en soms zorgen met zich mee, zeker bij een grotere meerlingzwangerschap als een drie- of vierling. Op deze pagina staat informatie over soorten meerlingen, het verloop van de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna.