Tielse Wandel Challenge

Wandelaars

Ziekenhuis Rivierenland doet weer mee aan de Tielse Wandel Challenge! Vanaf dinsdag 7 mei starten we vanaf het ziekenhuis onder begeleiding van bewegingsagoog Linda met een wandelgroep. We lopen 20 weken lang een route van 3-5 kilometer. Iedereen is welkom om met ons mee te wandelen.

Tijdens de Tielse Wandel Challenge wandel je één keer per week een uurtje samen met een groep mensen die hetzelfde conditieniveau hebben. De wandelingen starten elke dinsdag om 16.30 uur bij de hoofdingang van Ziekenhuis Rivierenland. Samen trainen we naar de feestelijke  finale toe op 28 september. Wil je bij onze wandelgroep aansluiten onder begeleiding van bewegingsagoog Linda?

Meld je aan via de website Nationale Diabetes Challenge.(https://www.nationalediabeteschallenge.nl/ziekenhuisrivierenland/join/#formulier)

Nationale Diabetes Challenge

De Tielse Wandel Challenge komt voort uit de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Voor mensen met diabetes type 2 kan bewegen ervoor zorgen dat je minder medicatie nodig hebt en gewicht verliest.