Corona check

Komt u op bezoek of heeft u een afspraak in het ziekenhuis? Ziekenhuis Rivierenland heeft verschillende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Eén van deze maatregelen is de online corona check voordat u het ziekenhuis bezoekt. Na het invullen van onderstaande vragenlijst krijgt u een kleurcode inclusief advies als uitslag. Dit advies blijft 48 uur geldig. Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat u de check naar waarheid invult.

Uitslag tonen bij hoofdingang

Het is belangrijk dat u uw uitslag kunt tonen bij uw bezoek aan het ziekenhuis. Sla daarom uw uitslag op door het PDF-bestand met uw advies te downloaden of maak een screenshot. U kunt de uitslag van de corona check bij de ingang van het ziekenhuis laten zien op uw smartphone. Een geprinte versie tonen mag ook.

Betekenis uitslag kleuren:

  • Groen: Draag uw eigen mondkapje in het ziekenhuis.
  • Oranje: U krijgt een chirurgisch mondkapje van onze screeningsmedewerker.
  • Rood: Blijf thuis.

Mondkapjes zijn verplicht

Sinds 2 oktober 2020 stellen wij mondkapjes verplicht voor bezoekers en patiënten die voor een poli bezoek of onderzoek in ons ziekenhuis komen. Wanneer u geen mondkapje op hebt bij binnenkomst, krijgt u een mondkapje van ons uitgereikt.

Mensen die een oranje scherm hebben gekregen tijdens het invullen van de online corona check krijgen bij binnenkomst een chirurgisch masker van ons.