Informatie voor bezoekers

In ons ziekenhuis geldt een aantal huisregels voor de veiligheid van patiënten en bezoekers. Deze regels zijn nodig om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daar hebben we u bij nodig!

Voordat u naar het ziekenhuis komt vragen we u de online corona check te doen. Na het invullen van de corona check krijgt u een kleurcode inclusief advies als uitslag. Dit advies blijft 48 uur geldig. 

 

Wilt u op bezoek komen bij een opgenomen patiënt?

Wanneer u op bezoek wilt komen vragen we u eerst thuis de online corona check te doen. Heeft u de test gedaan en kunt u op bezoek komen? Laat dan bij binnenkomst uw corona check uitslag zien aan een van onze medewerkers.

Bezoekregels

Bezoektijden algemene verpleegafdelingen: van 15.30 tot 16.15 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. In deze coronatijden maximaal twee bezoekers per dag, per tijdblok één persoon.

Bezoektijden bijzonder afdelingen, zoals Intensive Care, kraamsuites en Kinderafdeling (B5): Klik hier. Voor de kinderafdeling geldt: ouders/verzorgers/broertjes/zusjes onbeperkt, opa en/of oma (één huishouden) 1x per dag. 

Mondkapjes verplicht

Vanaf maandag 19 juli is het dragen van een mondkapje tijdens uw gehele ziekenhuisbezoek verplicht. Patiënten en bezoekers krijgen een IIR-mondkapje bij de hoofdingang aangereikt. Dit doen we voor onze patiënten, bezoekers, medewerkers en uw veiligheid. 

Bent u recent op vakantie geweest?

Bent u op vakantie geweest in een land met code rood of oranje, dan is het dringende advies van de Rijksoverheid om 10 dagen thuisquarantaine te houden. Wilt u in die 10 dagen bij iemand op bezoek komen in het ziekenhuis, dan vragen wij u om dit niet te doen. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.


Veiligheidsmaatregelen tijdens uw bezoek

Houd tijdens uw bezoek rekening met de maatregelen om verspreiding van corona tegen te gaan:

  • Mondkapje verplicht als u geen 1,5 meter afstand kunt houden
  • Volg de groene pijlen voor de uitgang