Informatie voor bezoekers

In ons ziekenhuis geldt een aantal huisregels voor de veiligheid van patiënten en bezoekers. Deze regels zijn nodig om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daar hebben we u bij nodig!

Bezoekregels

  • Bezoektijden algemene verpleegafdelingen: van 15.30 tot 16.15 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. In deze coronatijden maximaal twee bezoekers per dag, per tijdblok één persoon.
  • Bezoektijden bijzonder afdelingen, zoals Intensive Care, kraamsuites en Kinderafdeling (B5): Klik hier

Veiligheidsmaatregelen tijdens uw bezoek

Houd tijdens uw bezoek rekening met de maatregelen om verspreiding van corona tegen te gaan:

  • Mondkapje verplicht 
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Kom alleen
  • Volg de groene pijlen voor de uitgang
  • Doe vooraf de online coronacheck

Voordat u naar het ziekenhuis komt vragen we u de online corona check te doen. Na het invullen van de corona check krijgt u een kleurcode inclusief advies als uitslag. Dit advies blijft 48 uur geldig. 

 

Wilt u op bezoek komen bij een opgenomen patiënt?

Wanneer u op bezoek wilt komen vragen we u eerst thuis de online corona check te doen. Heeft u de test gedaan en kunt u op bezoek komen? Laat dan bij binnenkomst uw corona check uitslag zien aan een van onze medewerkers.

Mondkapjes verplicht

Het dragen van een mondkapje tijdens uw gehele ziekenhuisbezoek is verplicht. Patiënten en bezoekers krijgen een IIR-mondkapje bij de hoofdingang aangereikt. Het mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar en wordt geadviseerd voor kinderen vanaf 9 jaar. We volgen hierin het beleid van de overheid

Bent u recent op vakantie geweest?

Bent u op vakantie geweest in een land met code rood of oranje? Wij houden, gezien het grote aantal kwetsbare mensen in ons ziekenhuis, altijd de aanbevolen 10 dagen quarantaine-duur aan. Wilt u op bezoek komen in binnen deze 10 dagen? Dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.