Sporten bij Ziekenhuis Rivierenland

Welkom bij de fitness van Ziekenhuis Rivierenland. Bij ons kan iedereen ontspannen en verantwoord bewegen onder deskundige begeleiding van een medewerker van de afdeling Fysiotherapie.

Zin om te sporten?

Laat weten wanneer u komt!

Heeft u een abonnement bij onze fitness? Dan kunt u hier gemakkelijk online een afspraak maken, wanneer u bij ons komt sporten.

Plan uw afspraak(https://fitness-zrt.digitaal-inschrijven.com/)

Interesse om bij ons te sporten?

Meld u aan via fitness@zrt.nl

Voordat u start met de training wordt er een intake* gedaan. Uw medische voorgeschiedenis wordt in kaart gebracht en er worden persoonlijke trainingsdoelen gesteld. Bij de intake wordt het volgende gemeten: lichaamssamenstelling, bloeddruk, uithoudingsvermogen en spierkracht. Gecombineerd met deskundige begeleiding zal dit zorgen voor een verantwoorde en prettige training!

Naast fitness bieden wij ook andere activiteiten aan, zoals corestability. Wilt u meer weten over de activiteiten? Lees de folder via de link onderaan de pagina.

* mensen die onlangs deel hebben genomen aan hart-, long- of oncologische revalidatie hoeven geen intake te doen.

Lees meer in de folder

Meer informatie over de kosten en tijden waarop u kunt sporten, leest u in de folder Sporten bij Ziekenhuis Rivierenland(https://rivierenland-web-prod.azurewebsites.net/media/51gf2b03/158682_fitness.pdf).