Telemonitoring bij COPD

Bij telemonitoring bij COPD wordt u op afstand begeleid door een zorgverlener. U vult wekelijks vragenlijsten in via de app. Op deze manier houdt uw zorgverlener uw gezondheidssituatie in de gaten. In de app vindt u ook informatie en tips over COPD.

Telemonitoring met een app

Aan de slag met telemonitoring

  • De longarts of COPD-verpleegkundige meldt u aan voor telemonitoring.
  • Uw account wordt aangemaakt en u ontvangt een welkomstmail met als titel ‘Aan de slag met thuismeten’.
  • Download de app volgens de instructies.

Zo gebruikt u de app

  • Iedere woensdag vult u de vragenlijst in die voor u klaar staat in de app.
  • Als de metingen afwijken van uw normale waarden, krijgt u een melding via de app. De melding verwijst naar uw longaanval-actieplan dat in de app staat. Hierin staat welke acties u moet volgen. 
  • Gevende acties niet voldoende resultaat? Neem dan contact op met de polikliniek Longgeneeskunde.

Zo houden we uw gezondheid in de gaten

De COPD-verpleegkundige bekijkt 1 keer per week de ingevulde vragenlijsten en eventuele meldingen in uw dossier. Als het nodig is, overlegt de verpleegkundige met de huisarts. En wordt er eventueel contact met u opgenomen.

Technische vragen

Voor vragen over het installeren van de app kunt u contact opnemen met Luscii. Veelgestelde vragen over de app vindt u op: 

luscii.com(http://www.luscii.com/hulp)

Let op: deze site werkt niet via Internet Explorer, maar wel via andere browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge of Safari.

Komt u er niet uit?

Stuur dan een e-mail dan naar support@luscii.com(https://ziekenhuisrivierenland.nlmailto:support@luscii.com). Van maandag
tot en met vrijdag kunt u ook bellen via 085 13 05 851.

Hulp via Digi-Taal Servicepunt

Heeft u hulp nodig bij het gebruiken van de app? Dan kunt u terecht bij het Digi-Taal Servicepunt in de centrale hal van het ziekenhuis. Dit servicepunt is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur in de ochtend en van 13.00 tot 16.00 uur in de middag.

Helpdesk Digitale Zorg

Telefonisch, via chat of per e-mail kunt u uw vraag stellen aan de Helpdesk Digitale Zorg via 085 13 04 575.