Centrale hal

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS ONDERSTAANDE PAGINA NIET MEER VOLLEDIG ACTUEEL

Als u het ziekenhuis binnenkomt via de hoofdingang, komt u in de centrale hal. U vindt hier het restaurant en de koffiecorner, maar ook winkels, de taxistandplaats, de vrijwilligersbalie, het Oranje Servicepunt en het stiltecentrum. Bij de open haard kunt u gezellig zitten en bijpraten. In het ziekenhuis is gratis Wifi. 

Aanmeldzuil

Heeft u als patiënt een afspraak in het ziekenhuis? Meldt u zich dan eerst aan bij de aanmeldzuil. Hiervoor heeft u een identiteitsbewijs nodig (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Lees meer over de aanmeldzuilen>

Receptie

Onze collega’s van de Receptie helpen u graag met uw vragen.

Inschrijven als patiënt

Komt u voor het eerst in ons ziekenhuis voor een afspraak? Dan kunt u zich laten inschrijven bij de Inschrijfbalie. Daarvoor hebt u (alleen de eerste keer) uw paspoort of identiteitskaart en een verzekeringsbewijs nodig. Houd er rekening mee dat dit wat tijd kost.

Restaurant VANWEGE CORONAVIRUS: ALLEEN AFHALEN, NIET ETEN IN RESTAURANT

Iedereen is van harte welkom in ons restaurant. Onze openingstijden zijn dagelijks van 11.30 (in het weekend vanaf 12.00) tot 14.00 uur. We hebben heerlijke sandwiches, salades, snacks en diverse dranken zoals, koffie, thee, zuivelproducten, verse vruchtensappen en smoothies. U kunt ook zelf uw broodmaaltijd samenstellen. Wilt u uw lunch meenemen? Dat kan in een speciaal lunchtasje.

U kunt contant betalen of pinnen.

Winkel Puur Betuwe VANWEGE CORONAVIRUS: TIJDELIJK GESLOTEN

Iedere dag bent u van 8.00 tot 19.30 uur (zaterdag en zondag van 12.00 tot 19.30 uur) van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, verse broodjes, warme snacks of een lichte maaltijd. U kunt hier ook fruit, bloemen, tijdschriften, wenskaarten, speelgoed, toiletartikelen, ballonnen, snoepgoed en ijs kopen.

U kunt contant betalen of pinnen.


Rolstoelen

Bij de hoofdingang en bij de ingang van de spoedeisende hulp staan rolstoelen die u kunt lenen. U kunt de rolstoel meenemen door een muntstuk van twee euro in het muntslot te doen. Bij het terugplaatsen van de rolstoel krijgt u het muntstuk gewoon weer terug.

Taxiwachtplaats

In de centrale hal naast de hoofduitgang is een taxiwachtplaats. Hier kunt u wachten tot uw taxi er is.

Vrijwilligers Ziekenhuis Rivierenland VANWEGE CORONAVIRUS: TIJDELIJK MINDER VRIJWILLIGERS ACTIEF

De balie van de vrijwilligers is ook in de centrale hal gevestigd. Als u in het ziekenhuis moet worden opgenomen, begeleiden zij u naar de verpleegafdeling. Ook bij andere vragen kunt u hen altijd aanspreken.

Oranje Servicepunt VANWEGE CORONAVIRUS: TIJDELIJK GESLOTEN

In de hal bent u ook altijd welkom bij de het Oranje Servicepunt. Vrijwilligers helpen er patiënten en bezoekers die moeite hebben met lezen en taal. Ze verwijzen door naar taalcursussen in Tiel en omgeving. Lees meer over het Oranje Servicepunt.


Stiltecentrum

Patiënten, familie en bezoekers vinden hier een plekje om even alleen te zijn, een kaarsje op te steken of gedachten aan het papier toe te vertrouwen. De ruimte is ook toegankelijk met een bed of de rolstoel. Het is een ruimte voor stilte en schoonheid als ankerplaats en tegenwicht. 

Islamitische gebedsruimte

Op de eerste verdieping, naast de ingang van de nierdialyse bevindt zich een islamitische gebedsruimte voor patiënten, bezoekers en medewerkers.