Aanmelden

Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis, moet u zich aanmelden.

Aanmeldzuil

U kunt zich zowel thuis online aanmelden als bij de aanmeldzuil in de centrale hal van het ziekenhuis. Lees hier hoe u zich aanmeldt.

Vooraf online aanmelden voor uw afspraak

In MijnZR kunt u zich 24 uur voor uw afspraak online aanmelden. U krijgt na het beantwoorden van een aantal vragen een dagticket in uw mailbox. Neem dit bericht geprint of op uw telefoon mee naar het ziekenhuis. 

U hoeft zich op de dag van uw afspraak niet meer aan te melden bij de aanmeldzuil in de centrale hal van het ziekenhuis. U loopt direct naar de locatie waar uw afspraak is. De route staat op uw dagticket. Als u bij uw locatie bent aangekomen, scant u uw dagticket bij de kleine aanmeldzuil. Op het scherm van de kleine zuil ziet u in welke wachtruimte u kunt gaan zitten. Daar wordt u opgehaald. 

Aanmelden op de dag van uw afspraak

Heeft u zich nog niet online aangemeld voor uw afspraak? Dan gaat u met uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of id-kaart) naar de aanmeldzuil in de centrale hal. U beantwoordt een aantal vragen. Daarna print de zuil een dagticket voor u uit. Hierop staat een QR-code en een routenummer. Als u bij uw locatie bent aangekomen, scant u uw dagticket bij de kleine aanmeldzuil. Op het scherm van de kleine zuil ziet u in welke wachtruimte u kunt gaan zitten. Daar wordt u opgehaald.