Hans Ensing nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

7 april 2021

Hans Ensing Banner

Op 1 april neemt Hans Ensing de voorzittershamer over van Ronald Migo in de Raad van Toezicht. Hans heeft ruim 30 jaar ervaring in de ziekenhuiswereld. Tot oktober 2020 was Hans voorzitter van de Raad van Bestuur van Bravis ziekenhuis.  

Hans: Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol als voorzitter van de raad van toezicht van Ziekenhuis Rivierenland. Het ziekenhuis heeft een goede en vertrouwde positie  in haar regio. Samenwerking met collega ziekenhuizen en alle andere partners in de regio is hierbij belangrijk. Vanuit mijn ervaringen en samen met mijn collega’s van de raad van toezicht wil ik hieraan graag een bijdrage leveren. 

Pink van Veen (vice voorzitter Raad van Toezicht ) en Marc Hendriks (voorzitter Raad van Bestuur): heten  Hans van harte welkom: “Wij zijn blij met zijn komst. Hans neemt veel kennis en ervaring in de zorg mee en beschikt over een groot netwerk. Hij weet welke vraagstukken er op dit moment spelen in de ziekenhuiszorg en de zorg in algemene zin. Dat is voor ons waardevol, zeker gezien de snelheid waarmee de ontwikkelingen in de zorg op ons afkomen." De Raad van Toezicht van ziekenhuis Rivierenland(https://rivierenlandprodpwa.azurewebsites.net/home-page/over-ons/de-raad-van-toezicht) bestaat in totaal uit vijf leden. 

 

Alle nieuws items(https://ziekenhuisrivierenland.nl/nieuws/)