Maandag 1 april: Roel Boermaloop tegen kanker

Intranet Corporate Nieuws 412 X 225 Px 2024 02 22T100958.672

Maandag 1 april, tweede paasdag, vindt de 11e editie van de inmiddels bekende Tielse wandel- en trimloop tegen kanker plaats. 

Toen eind december 2011 terminale kanker werd geconstateerd bij Roel Boerma, lid van atletiekvereniging Astylos, besloot het bestuur van Astylos om Roel op een bijzondere wijze te steunen. Een sponsorloop in Tiel ter ere van hem, waarvan Roel zelf mocht bepalen naar welk goed doel de opbrengst zou gaan. En dan niet alleen voor de hardlopers, maar juist ook voor wandelaars, zodat iedereen mee kan lopen voor het goede doel. De keuze van Roel viel op de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland Tiel. 

Lopen voor het goede doel

Ook dit jaar gaan de opbrengsten van de loop weer naar de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. En dit jaar voor een wel héél mooi doel: een dakterras met buitenspeelruimte voor de Kinderafdeling van het ziekenhuis. Daarom is er dit jaar ook voor de allerkleinsten een mooi programma samengesteld. 

Iedereen is welkom. Schrijf je in!

Ga jij 5, 7,5, 10 of 15 kilometer hardlopen of wandelen? Of misschien doe je wel liever mee aan de speciale paas- en wandelroute voor de jonge deelnemers (met lekker veel beweging en leuke speuropdrachten). Iedereen is welkom bij de Roel Boermaloop! Ook mensen met een scootmobiel kunnen aansluiten. En heb je een hond die houdt van lekker wandelen? Aangelijnd is deze ook van harte welkom. 

Inschrijven kost €5,- voor kinderen en €12,50 voor volwassenen. Schrijf je in via www.roelboerma.nl (https://roelboerma.nl/)of via www.astylos.nl.(https://www.astylos.nl/) Een nieuwe editie van het Roel Boermaloop t-shirt kun je bij je online inschrijving bestellen óf op locatie aanschaffen. 
Meer informatie (over onder andere de vertrektijden) vind je op www.roelboerma.nl.