Untire Now app beschikbaar voor patiënten met kanker

Voor hulp bij vermoeidheid bij en na kanker

Unitre Now App

Patiënten met kanker kunnen vanaf nu gebruikmaken van de Unitire Now App. Een app die helpt om de vermoeidheid bij en na kanker te verminderen en daarmee de kwaliteit van leven te vergroten.

Inzicht en tips

Langdurige vermoeidheid is een van de meest voorkomende bijwerkingen van een behandeling van kanker. De Untire Now App biedt hulp hierbij. De app geeft inzicht in het ontstaan van vermoeidheid, tips om de vicieuze cirkel van vermoeidheid te kunnen doorbreken en inzicht in gevoel, gedrag en gevolgen daarvan.

Voor wie is de app?

Untire Now is een veelzijdig en compleet programma dat ontwikkeld is voor alle kankerpatiënten ongeacht geslacht, leeftijd, type kanker, behandelfase en prognose.

De app Untire Now is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Spaans. 

Download de app

De Untire Now App is te verkrijgen via de website van Kanker.nl(https://www.kanker.nl/hulp-en-ondersteuning/appstore)

De Appstore is een initiatief van het IKNL, Kanker.nl en KWF. Er worden digitale tools beschikbaar gesteld aan alle (ex-)kankerpatiënten binnen en buiten het ziekenhuis. Het KWF geeft iedere belangstellende een virtueel budget van €100, waarmee ze 1 of meerdere tools uit de Appstore kunnen downloaden. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Kanker.nl(https://www.kanker.nl/hulp-en-ondersteuning/appstore/over-de-appstore).