Ziekenhuis Rivierenland lanceert campagne ‘Handen met een Hart’

18 september 2023

Fb En Linkedin Bericht Zonder Banner 9 (1)

In ons ziekenhuis werkt iedereen vanuit zijn eigen kennis en ervaring mee aan goede zorg en een gezonde regio. We hebben functies en opleidingen in allerlei vakgebieden. Van handen aan het bed die verbinden tot handen achter de schermen die ontzorgen. Om de juiste handen bij de juiste functies te vinden, starten vanaf 18 september met de campagne ‘Handen met een Hart’.

Samen maken we het verschil

Al onze medewerkers zijn betrokken bij elkaar én met de patiënt. En in de verschillende teams wordt er elke dag hard gewerkt om passende zorg te leveren voor een gezond(er) regio Rivierenland. Je hebt hier veel ruimte om je te specialiseren, veel eigen verantwoordelijkheid en zichtbare invloed op de kwaliteit van je werk. Met de campagne dragen wij deze belangrijke thema’s uit en hopen we daarmee zoveel mogelijk nieuwe collega’s te werven.

Persoonlijke aanpak is belangrijk

Esther Giesbers, manager Personeel & Organisatie vertelt: “Als werkgever kijken we naar de kwaliteit en het werkplezier van iedere collega. Je wordt bij ons gezien om wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Samen denken we na over wat er nodig is om het beste uit jezelf te halen. Zo horen we graag ieders ideeën om de gezondheid van onze patiënten te verbeteren en krijgen medewerkers de kans om over de muren van hun vakgebied te kijken.”

Regionale campagne

“De komende weken kan niemand er omheen: de campagne ‘Handen met een Hart’ is online en regionaal op verschillende plekken te zien”, vertelt Francisca Sonnemans, communicatieadviseur. “Kijk binnenkort maar eens omhoog naar de snelwegmast langs de A15. En sta je te wachten op de bus? Grote kans dat je de campagne vanuit het bushokje spot. Alles om de komende tijd zoveel mogelijk nieuwe handen te mogen verwelkomen. Want die handen zijn, zoals iedereen weet, héél hard nodig.”

Wil je meer informatie over werken bij Ziekenhuis Rivierenland en zien welke vacatures er op dit moment openstaan? Ga naar www.werkenbijrivierenland.nl(https://www.werkenbijrivierenland.nl)

Alle nieuws items(https://ziekenhuisrivierenland.nl/nieuws/)