Welkom bij Ziekenhuis Rivierenland: hét mensenziekenhuis.

Ons ziekenhuis ontstond in 1982 toen vier kleine ziekenhuizen in Tiel en Culemborg fuseerden.  Het maakte ons tot wat we nu zijn: een regionaal ziekenhuis met katholieke en protestantse wortels. We voelen dan ook een sterke verbondenheid met de regio, en zetten ons in voor een gezonde regio waar mensen op ons kunnen rekenen. Dat betekent dat u voor de reguliere zorg bij ons terechtkunt, samen bepalen we wat u nodig heeft om zo goed mogelijk verder te kunnen. Voor zorg die wij niet zelf leveren verwijzen we u door naar een partner waarmee we goede afspraken hebben gemaakt. U hoeft niet twee keer in de rij te staan. Dat vinden we niet passen bij een ménsenziekenhuis.

Ziekenhuis Rivierenland heeft naast de locatie in Tiel nog twee locaties, klik hieronder voor meer informatie.

Blijvende aandacht voor kwaliteit

Al jaren streven naar een uitstekende kwaliteit van onze zorg. Een kwaliteit, die in november 2018 bevestigd werd toen we de internationale kwaliteitsaccreditatie JCI (Joint Commission International) behaalden. Trots zijn we: het gouden JCI zegel betekent dat kwaliteit en het continu aandacht hebben voor kwaliteitsverbetering in ons DNA zit. Voor u als patiënt betekent het dat u kunt rekenen op de beste medische en verpleegkundige zorg.