maandag 16 mei 2022 Informatieavond Bevallen

maandag 16 mei 2022 - maandag 16 mei 2022
Tijd:
19:30 - 21:00

Voor alle zwangere vrouwen in de regio verzorgen wij, in samenwerking met de verloskundige praktijken in de Rivierenland, een informatieavond; Bevallen in Rivierenland! Tijdens deze avond bespreken we de mogelijkheden voor, tijdens en na de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis. Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden!

De informatieavond begint om 19:30 uur en duurt ongeveer tot 21:00 uur. We organiseren de avond in de Zr. Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland Tiel

Sprekers:

• Kraamverzorgende: Gerda van Arkel
  • Verloskundige: Lieve Geelen (Verloskundige Praktijk Meno)
  • Klinisch verloskundige: Marieke Collard
  • Orthopedagoog: Karlijn Arntz

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Graag aanmelden tijdens kantooruren bij de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde via telefoonnummer (0344) 67 40 45. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor de digitale bijeenkomst via Microsoft Teams.

Er zullen dit jaar meer informatieavonden over Bevallen plaatsvinden. Deze zijn te vinden bij alle Agenda items.