maandag 14 november 2022 Informatieavond Bevallen

Locatie:
Ziekenhuis Rivierenland (Zuster Judithzaal)
Datum:
maandag 14 november 2022 - maandag 14 november 2022
Tijd:
19:30 - 21:30

Voor alle zwangere vrouwen in de regio verzorgen wij, in samenwerking met de verloskundige praktijken in de regio, een informatieavond; Bevallen in Rivierenland! Tijdens deze avond bespreken we de mogelijkheden voor, tijdens en na de bevalling, zowel thuis als in het ziekenhuis. Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden!

De informatieavond begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur in de Zuster Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland.

Sprekers:

• Kraamverzorgende: Gerda van Arkel
  • Verloskundige: Aly Mijnheer (Verloskundige Praktijk Ochten)
  • Klinisch verloskundige: Marieke Collard
  • Orthopedagoog: Karlijn Arntz

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Graag aanmelden tijdens kantooruren bij de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde via telefoonnummer (0344) 67 40 45.

Er zullen dit jaar meer informatieavonden over Bevallen plaatsvinden. Deze zijn te vinden bij alle Agenda items.