maandag 18 maart 2019 Informatieavond Bevallen

maandag 18 maart 2019 - maandag 18 maart 2019
Tijd:
19:30 - 21:30

Voor alle zwangeren in de regio verzorgen wij als Vrouw en Kind Centrum een open avond, de Zwangerenavond! Tijdens deze avond komen op interactieve wijze onder andere de gang van zaken in het Vrouw en Kind Centrum aan bod en de mogelijkheden voor, tijdens en ná de bevalling. Ook wordt er gesproken over de verzorging van jullie pasgeboren baby.

Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden en is er (mits de afdeling het toelaat) de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de kraamsuites! De zwangerenavond begint om 19:30 uur tot ongeveer 21.30 uur in de Zr. Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland.

Aanmelden

Kom naar onze informatieavond Bevallen, de Zwangerenavond! Deze avond is een initiatief van Ziekenhuis Rivierenland. Deelname is gratis.

Noteer de datum in jouw/ jullie agenda. Graag aanmelden tijdens kantooruren bij de polikliniek Gynaecologie/ Verloskunde via telefoonnummer (0344) 67 40 45.

U bent van harte welkom!