maandag 6 juli 2020 Informatieavond Bevallen

Datum:
maandag 6 juli 2020 - maandag 6 juli 2020
Tijd:

Het ziekenhuis gaat weer opstarten met de informatieavonden voor zwangeren!

Hierbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM om ervoor te zorgen dat de bijeenkomst een veilige plek is. Zo kan er geen drinken geserveerd worden en geen rondleiding plaatsvinden. Ben je toch benieuwd hoe onze afdeling eruit ziet? Bekijk hier de online rondleiding.

Over de informatieavond

Voor alle zwangeren in de regio verzorgen wij als Vrouw en Kind Centrum een open avond, de Zwangerenavond! Tijdens deze avond komen op interactieve wijze onder andere de gang van zaken in het Vrouw en Kind Centrum aan bod en de mogelijkheden voor, tijdens en ná de bevalling. Ook wordt er gesproken over de verzorging van jullie pasgeboren baby.

Uiteraard kunnen er vragen gesteld worden. De zwangerenavond begint om 19:30 uur tot ongeveer 21.30 uur in de Zr. Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland.

Aanmelden

Kom naar onze informatieavond Bevallen, de Zwangerenavond! Deze avond is een initiatief van Ziekenhuis Rivierenland. Deelname is gratis.

Noteer de datum in jouw/ jullie agenda. Graag aanmelden tijdens kantooruren bij de polikliniek Gynaecologie/ Verloskunde via telefoonnummer (0344) 67 40 45.

U bent van harte welkom!