maandag 25 juni 2018 Informatieavond Borstvoeding

maandag 25 juni 2018 - maandag 25 juni 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Heb je misschien nog twijfels of je borstvoeding kunt geven aan je kindje? Of ben je van plan borstvoeding te geven, maar heb je praktische vragen over bijvoorbeeld de combinatie met je werk? Op de informatieavond Borstvoeding wordt ingegaan op het hoe en waarom van borstvoeding geven. Aanstaande ouders krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Marieke Schaeffer, lactatiekundige en Gerda van Arkel, kraamverzorgende in het ziekenhuis. De informatieavond Borstvoeding is een initiatief van Ziekenhuis Rivierenland en wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats op maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in de Zr. Judithzaal. De deelname is kostenloos.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich tijdens kantooruren telefonisch aanmelden bij de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde, telefoon (0344) 67 40 45.