maandag 24 september 2018 Informatieavond Borstvoeding

maandag 24 september 2018 - maandag 24 september 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Heb je misschien nog twijfels; kan ik wel borstvoeding geven aan ons kindje? Of weet je het gewoon al zeker, jij gaat borstvoeding geven, maar heb je praktische vragen over bijvoorbeeld de combinatie met je werk. Op de informatieavond Borstvoeding wordt ingegaan op het hoe en waarom van borstvoeding geven. Aanstaande ouders krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen. Marieke Schaeffer is lactatiekundige en Gerda van Arkel is kraamverzorgende in het ziekenhuis. De informatieavond Borstvoeding is een initiatief van Ziekenhuis Rivierenland en wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats op maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur in de Zr. Judithzaal, deelname is kostenloos.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich tijdens kantooruren telefonisch aanmelden bij de polikliniek Gynaecologie/Verloskunde, telefoon 0344 67 40 45.

U bent welkom!