maandag 26 november 2018 Informatieavond Borstvoeding

maandag 26 november 2018 - maandag 26 november 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Het Vrouw en Kind Centrum van Ziekenhuis Rivierenland organiseert een informatieavond over Borstvoeding voor aanstaande ouders. Als aanstaande ouders heb je vast al nagedacht over welke voeding je jullie baby wilt geven als die straks geboren is. Borstvoeding is de beste start voor een baby. Wil je ook graag borstvoeding geven? Heb je misschien nog twijfels, kan ik wel borstvoeding geven aan ons kindje? Of weet je het gewoon al zeker, jij gaat borstvoeding geven.

Op de informatieavond Borstvoeding wordt er ingegaan op het hoe en waarom van borstvoeding geven en krijg je als aanstaande ouder de gelegenheid om vragen te stellen aan deskundigen. De informatieavond Borstvoeding begint om 19:30 uur tot ongeveer 21.30 uur in de Zr. Judithzaal van Ziekenhuis Rivierenland.

Aanmelden

Kom naar onze informatieavond Borstvoeding! Deze avond is een initiatief van Ziekenhuis Rivierenland. Deelname is gratis.

Noteer de datum in jouw/ jullie agenda. Graag aanmelden tijdens kantooruren bij de polikliniek Gynaecologie/ Verloskunde via telefoonnummer (0344) 67 40 45.

U bent van harte welkom!