maandag 27 januari 2020 Informatiemarkt MijnZR

maandag 27 januari 2020 - donderdag 30 januari 2020
Tijd:
09:00 - 16:00

Kent u MijnZR al? MijnZR is een beveiligde, persoonlijke, online omgeving voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland. U kunt er uw medische gegevens inzien en zelf een aantal zaken regelen. Steeds meer patiënten maken gebruik van dit patiëntenportaal. Wilt u ook weten wat MijnZR u te bieden heeft? Kom dan tussen 27 en 30 januari langs op de informatiemarkt in het ziekenhuis.

Kopje koffie

In een ongedwongen sfeer, onder het genot van een kopje koffie, heeft u alle gelegenheid om alles te vragen wat u wilt weten over MijnZR. Om toegang te krijgen tot MijnZR, logt u in met uw DigiD. U kunt het zelf proberen op de informatiemarkt, er zijn computers aanwezig. Het Informatiepunt Digitale Overheid komt deze week langs (data en tijden: hieronder) met uitleg over digitale vaardigheden. Ook het taalpunt (Oranje Servicepunt) is aanwezig met informatie. U vindt de informatiemarkt in de hal van het ziekenhuis, in de ruimte voorbij de receptie.

E-healthweek

De informatiemarkt valt in de landelijke e-healthweek. In deze week organiseren zorginstellingen allerlei activiteiten om mensen te laten kennismaken met digitale innovaties in de zorg. Bekijk hier het landelijke programma.

Informatiepunt Digitale Overheid

Wilt u iets regelen via de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wilt u zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of kent u iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek. Hier luisteren we naar uw vraag en denken met umee. We geven udirect informatie waarmee uverder kunt. Of we verwijzen udoor naar de juiste organisatie. U kunt ook gratis computercursussen volgen. Zodat uvoortaan zelf dingen kunt regelen met de overheid via de computer.

Het Informatiepunt Digitale Overheid is op onderstaande data en tijden aanwezig op de digitale markt in het ziekenhuis:

• 27 januari  14:00-15:00 uur
  • 28 januari 12:30-13:30 uur
  • 29 januari 13:00-14:00 uur
  • 30 januari 13:00-14:00 uur

Naar de website van het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Rivierenland