dinsdag 9 mei 2023 Samen wandelen tijdens de Nationale Diabetes Challenge

Locatie:
Hoofdingang Ziekenhuis Rivierenland
Datum:
dinsdag 9 mei 2023 - zaterdag 16 september 2023
Tijd:
16:30 - 17:30
Bewegen zorgt voor sterke spieren en botten, het geeft je een goed gevoel en het vermindert het risico op gezondheidsproblemen zoals een hoge bloeddruk, diabetes, obesitas en hartziekten. Kortom, bewegen is belangrijk voor ons allemaal en als ziekenhuis proberen we hier op verschillende manier bij te helpen. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met de Nationale Diabetes Challenge. Kom jij samen met ons in beweging?

Wat is de Nationale Diabetes Challenge (NDC)?

De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen ongeveer 20 weken lang samen met hun zorgverlener, welzijnsprofessional en/of buurtsportcoach één keer per week in eigen buurt. De wekelijkse wandelingen starten in mei en samen trainen we naar de feestelijke finale toe in september.

Aanmelden

Bewegen is goed voor iedereen! Daarom nodigen we niet alleen mensen met diabetes uit om mee te doen aan deze wandel challenge, maar is iedereen welkom om mee te wandelen. Op dinsdag 9 mei om 16.30u starten we met de eerste wandeling van de hoofdingang van Ziekenhuis Rivierenland. Wil je bij onze wandelgroep aansluiten en onder begeleiding van o.a. bewegingsagoog Linda elke dinsdag meewandelen? Meld je aan!

Meld je hier aan