dinsdag 11 mei 2021 Tielse Diabetes Challenge

dinsdag 11 mei 2021
Tijd:
16:30
Wist je dat wandelen ook wel het nieuwe medicijn wordt genoemd? Bewegen en een gezonde leefstijl zijn belangrijker dan ooit. Het maakt ons onder andere weerbaarder tegen virussen, zoals corona. Daarnaast zorgt regelmatig bewegen ervoor dat je lekker in je vel zit, je meer energie hebt en is het beter voor je (bloedsuiker)waarden! Kom jij samen met ons in beweging tijdens de Nationale Diabetes Challenge?

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De NDC is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Deelnemers wandelen ongeveer 20 weken lang samen met hun zorgverlener, welzijnsprofessional en/ of buurtsportcoach één keer per week in eigen buurt. De wekelijkse wandelingen starten in de eerste week van mei. Samen trainen deelnemers toe naar de feestelijke finale op 25 september 2021. Om de wandelingen veilig en gezond te laten verlopen, wordt er altijd rekening gehouden met de laatste coronamaatregelen.

Aanmelden

Bewegen is goed voor iedereen! Daarom nodigen we niet alleen mensen met diabetes uit om mee te doen aan de Tielse Diabetes Challenge, maar is iedereen welkom om mee te wandelen. Op dinsdag 11 mei om 16.30u starten we met de eerste wandeling. Wil je bij de wandelgroep van Ziekenhuis Rivierenland aansluiten en onder begeleiding van o.a. bewegingsagoog Linda elke dinsdag meewandelen? Meld je dan snel aan!

Meld je hier aan