woensdag 25 oktober 2023 Verwendag voor (ex-)kankerpatiënten

Locatie:
Toon Hermans Huis Rivierenland
Datum:
woensdag 25 oktober 2023 - woensdag 25 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 19:30

Oktober staat in het teken van borstkanker. Daarom vragen we aandacht voor de impact die borstkanker (en andere vormen van kanker) heeft. Kanker doet veel met iemand, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor degenen die geraakt worden door kanker, maar ook voor de mensen om hen heen. Samen met Toon Hermans Huis Rivierenland organiseert het ziekenhuis een verwendag voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. De verwendag is op woensdag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur.

Ontmoeten en ontspannen
De ochtend staat vooral in het teken van ontmoeten en ontspannen. Bijvoorbeeld met een handmassage of de workshop ‘Energie verdelen’, waarbij u met ademhalingsoefeningen en beweging ervaart om meer balans te ervaren. Voelen waar uw kracht zit en deze kunnen inzetten.

Ook kunt u uw eigen thee mengen en proeven, een happy stone maken en genieten van lekkere shakes, hapjes en zelfgebakken koekjes.

Voor de handmassage en de workshop graag aanmelden via e-mailadres info@thhr.nl.

Zwemmen en bewegen in de avond
In zwembad de Waalslag kunt u op woensdagavond van 18.30 – 19.30 uur heerlijk een uurtje zwemmen en bewegen met lotgenoten in het verwarmde deel van het zwembad. Een veilige omgeving waar u helemaal zichzelf kunt zijn. Onder leiding van een bewegingsagoog gaat u lekker bewegen. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Bent u erbij?
Een bezoek aan de verwenochtend is gratis. Aanmelden hoeft niet. Wilt u genieten van een handmassage of meedoen met de workshop ‘Energie verdelen’? Het is aan te raden om daarvoor wel in te schrijven door een mail te sturen naar: info@thhr.nl.

U bent van harte welkom!

Meld je hier aan