maandag 11 november 2019 Verwenmiddag voor vrouwen met borstkanker

maandag 11 november 2019 - maandag 11 november 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Vrouwen met borstkanker zijn op maandag 11 november welkom op een speciaal voor hen georganiseerde middag in Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. De inloopmiddag biedt informatie, inspiratie en ontmoeting. Het thema is ‘Zelf werken aan herstel na borstkanker’.

Bezoekers kunnen informatie krijgen over leefstijl en persoonlijke verzorging na de behandeling. Zo zijn er kraampjes over huidtherapie, voeding, kleurenanalyse en nagelverzorging. Er zijn gezonde en voedzame hapjes te proeven. Verder zijn er een aantal workshops waar deelnemers vrijblijvend aan kunnen meedoen. Er is een workshop met ontspanningsoefeningen. Deze helpen om stress kwijt te raken en daardoor ook het verminderen van symptomen die je door spanning kunt krijgen. Ook voor de partners is er een workshop. Zij ervaren vaak gevoelens van machteloosheid, verdriet, angst en veranderd toekomstbeeld. De workshop over Leven & zo biedt handvatten om je draai weer te vinden in een wereld die op zijn kop heeft gestaan. De workshop over yoga maakt duidelijk hoe je door het volgen van yoga zelf een actieve bijdrage kunt leveren aan genezing en herstel van je lichaam.

Voor wie?

De verwenmiddag is een vervolg op de informatieavonden over borstkanker die in voorgaande jaren in het ziekenhuis zijn gehouden. Het programma is geschikt voor vrouwen die nog met de behandeling bezig zijn of deze al hebben afgesloten.

14.00 tot 15.00 uur:

• Workshop Leven en zo (door ervaringsdeskundige)
  • Workshop Yoga (door ervaringsdeskundige)

15.00 tot 16.00 uur:

• Zingen voor je leven (pleniar in de Zr. Judithzaal)

16.00 tot 17.00 uur

• workshop mantelzorgers / partners (door zorgverlener Ziekenhuis Rivierenland)
  • workshop ontspanningsoefeningen (door zorgverlener Ziekenhuis Rivierenland)

Praktische informatie

U kunt een partner of vriendin meenemen. Deelname is gratis, aanmelden is gewenst (vol = vol).

U kunt het aanmeldformulier invullen om u aan te melden voor de verwenmiddag. U kunt ook langslopen bij de vrijwilligersbalie in de centrale hal om u aan te melden.

Meld je hier aan