Centrale hal

Als u het ziekenhuis binnenkomt via de hoofdingang, komt u in de centrale hal. U vindt hier het restaurant en de koffiecorner, maar ook winkels, de taxistandplaats, de patiëntenvoorlichting en het stiltecentrum. Bij de open haard kunt u gezellig zitten en bijpraten. Voor wie even moet wachten is er iets te lezen beschikbaar in de boekenkast bij de open haard of op de leestafel bij de opnamebalie. U vindt daar ook enkele PC’s waarmee u op het internet kunt.

Restaurant

Iedereen is van harte welkom in ons restaurant. Onze openingstijden zijn dagelijks van 11.30 (in het weekend vanaf 12.00) tot 14.00 uur. We hebben heerlijke sandwiches, salades, snacks en diverse dranken zoals, koffie, thee, zuivelproducten, verse vruchtensappen en smoothies. U kunt ook zelf uw broodmaaltijd samenstellen. Wilt u uw lunch meenemen? Dat kan in een speciaal lunchtasje.

U kunt contant, met de pin of met chipknip betalen.

Winkel Puur Betuwe

Iedere dag bent u van 8.00 tot 20.00 uur (zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur) van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, verse broodjes, warme snacks of een lichte maaltijd. U kun hier ook fruit, bloemen, lectuur, wenskaarten, speelgoed, toiletartikelen, ballonnen, snoepgoed en zelfs schepijs kopen.

Taxiwachtplaats

In de centrale hal naast de hoofduitgang is een taxiwachtplaats. Hier kunt u wachten tot uw taxi er is.

TVO

De balie van de TVO (Tielse Vrijwilligers Organisatie) is ook in de centrale hal gevestigd. Als u in het ziekenhuis moet worden opgenomen, begeleiden zij u naar de verpleegafdeling. Ook bij andere vragen kunt u hen altijd aanspreken.

Stiltecentrum

Patiënten, familie en bezoekers vinden hier een plekje om even alleen te zijn, een kaarsje op te steken of gedachten aan het papier toe te vertrouwen. De ruimte is ook toegankelijk met een bed of de rolstoel. Het is een ruimte voor stilte en schoonheid als ankerplaats en tegenwicht.

Islamitische gebedsruimte

Op de eerste verdieping naast de ingang van de nierdialyse bevindt zich de islamitische gebedsruimte voor moslimpatiënten en hun familie.
Ook het personeel van ons ziekenhuis maakt van deze ruimte gebruik.