Huisregels

Huisdieren

Hoe vervelend voor u we het ook vinden, huisdieren zijn niet toegestaan in het ziekenhuis. In de eerste plaats om hygiënische redenen. In de tweede plaats omdat veel mensen allergisch voor dieren zijn. We willen ook met hen rekening houden. Een uitzondering zijn de hulphonden.

Rookbeleid

Roken is niet toegestaan in ons ziekenhuis. Aan de zijkant naast de hoofdingang heeft u de mogelijkheid om te roken wanneer u echt niet zonder kunt. We stellen het op prijs als u uitsluitend op die plek uw sigaret opsteekt.

Eten en drinken in het ziekenhuis

In het ziekenhuis krijgt u eten en drinken dat bijdraagt aan een voorspoedig herstel. We letten streng op hygiëne en voedselveiligheid. Het kan zijn dat u ander eten en drinken krijgt dan u thuis gewend bent. Wilt u eten laten meebrengen door uw bezoek? Lees de folder over onze regels.