Huisregels

Huisdieren

Hoe vervelend voor u we het ook vinden, huisdieren zijn niet toegestaan in het ziekenhuis. In de eerste plaats om hygiënische redenen. In de tweede plaats omdat veel mensen allergisch voor dieren zijn. We willen ook met hen rekening houden. Een uitzondering zijn de hulphonden.

Rookbeleid Ziekenhuis Rivierenland

Ziekenhuis Rivierenland is per 1 januari 2019 rookvrij.

Het doel van het rookbeleid van Ziekenhuis Rivierenland is om duidelijkheid te verschaffen over de afspraken inzake (niet) roken. Wij willen uitdragen dat wij een instelling zijn die de gezondheid van burgers (medewerkers, bezoekers, patiënten) voorop zet. Ziekenhuis Rivierenland is een regionaal gezondheidsinstituut dat expliciet een bijdrage wil leveren aan gezondheidswinst in de regio. Een volledig rookvrije organisatie past bij deze visie op gezondheid.

Meer informatie rondom het rookbeleid van ons ziekenhuis kunt u hier lezen.

Eten en drinken in het ziekenhuis

In het ziekenhuis krijgt u eten en drinken dat bijdraagt aan een voorspoedig herstel. We letten streng op hygiëne en voedselveiligheid. Het kan zijn dat u ander eten en drinken krijgt dan u thuis gewend bent. Wilt u eten laten meebrengen door uw bezoek? Lees de folder over onze regels.