14 november 2019 20 november zondagsdiensten

Woensdag 20 november is er een landelijke actiedag van ziekenhuispersoneel, vanwege het vastlopen van de onderhandelingen over een nieuwe CAO. Ook medewerkers van Ziekenhuis Rivierenland doen aan de actie mee. Daarom wordt er die dag op veel afdelingen een zondagsdienst gedraaid. Het kan zijn dat uw afspraak daarom wordt verplaatst. Als ziekenhuis doen we onze uiterste best om te voorkomen dat patiënten hiervan overlast ondervinden, en betreuren het enorm dat we dit niet helemaal zullen kunnen voorkomen.

Vraag & antwoord

Wat moet ik doen als ik een afspraak heb op 20 november?
U hoeft uw afspraak niet zelf af te zeggen. Medewerkers van Ziekenhuis Rivierenland nemen voor 20 november contact met u op als uw afspraak niet doorgaat. Als u niets hoort, dan gaat uw afspraak door. Natuurlijk hoeft u niet te twijfelen aan gemaakte afspraken op 19 en 21 november!

Heeft u geen bericht van ons over uw afspraak? Dan gaat uw afspraak gewoon door!

Is Ziekenhuis Rivierenland gesloten op 20 november?
Nee, er zal op een aantal afdelingen een zondagsdienst worden gedraaid. Dit betekent dat er op die afdelingen alleen spoedgevallen worden behandeld.

Kan ik op bezoek komen bij iemand die in Ziekenhuis Rivierenland wordt verpleegd?
Ja, u kunt op 20 november patiënten bezoeken die in Ziekenhuis Rivierenland worden verpleegd.

Welke afdelingen draaien een zondagsdienst?
De afdelingen die zondagsdiensten draaien zijn

• De verpleegafdelingen R1, P1, AB3, M3, M4 en A4.
  • De poli’s cardiologie/ hartfunctie en Geriatrie/ reumatologie/ revalidatie
    en:
  • OK/ verkoever/ holding
  • Radiologie
  • Scopie kamers
  • Laboratorium
  • Fysiotherapie

Raadpleeg voor uw bezoek altijd even deze website voor het laatste nieuws.