31 december 2021 Persoonlijk hart onder de riem van Wethouder gezondheidszorg en Burgemeester Tiel

Op donderdag 30 december bezochten de burgemeester van Tiel, Hans Beenakker en de wethouder gezondheidszorg Carla Kreuk-Wildeman de medewerkers van Ziekenhuis Rivierenland. De burgemeester en wethouder vonden het belangrijk om aan het einde van weer een coronajaar hun dank en waardering uit te spreken naar alle medewerkers in het ziekenhuis. Samen met voorzitter Raad van Bestuur Marc Hendriks maakten zij een ronden door het huis en gingen in gesprek met medewerkers van onder andere de bloedafname, SEH, Radiologie, Lab, IC, OK en (corona)verpleegafdeling AB3. De Burgemeester en Wethouder waren onder de indruk van de verhalen die gedeeld werden. En blijven ook zeker in het nieuwe jaar regelmatig in contact met het ziekenhuis. Voor alle medewerkers die aan het werk waren werd een heerlijke oliebol van de lokale bakkerij van Ooijen uitgedeeld.