21 augustus 2020 Bloedafname Culemborg alleen op afspraak

Samen houden we het ziekenhuis veilig. Daarom kunt u vanaf 1 september 2020 voor bloedafname in Culemborg (Barbarapolikliniek) alleen nog maar op afspraak terecht. U maakt zelf deze afspraak in een online agenda op de website van het ziekenhuis.

Doordat het bloedprikken voortaan op afspraak gaat, is het precies duidelijk hoeveel mensen er komen. Daarmee voorkomen we drukte in het ziekenhuis en kan iedereen 1,5 meter afstand houden. Dit is belangrijk, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Alleen als u met spoed bloed moet laten prikken of als u rechtstreeks van de specialist komt, kunt u zonder afspraak binnenlopen bij de bloedafname.

Via de digitale agenda op de website plant u de datum en tijd die u het beste uitkomt. Ga naar www.ziekenhuisrivierenland.nl/prikpoli 

De meeste uitslagen van het bloedonderzoek staan na 7 werkdagen in het patiëntenportaal MijnZR, waar u deze zelf kunt raadplegen.

Wie zijn digitale vaardigheden wil vergroten, kan terecht in het Leerhuis Culemborg. Elke week zijn er inloopuren waarop mensen terecht kunnen voor vragen op digitaal gebied. Bekijk het programma.