11 oktober 2021 Bloedafname Dreumel en Beneden-Leeuwen op nieuwe locaties

In het land van Maas en Waal verandert er iets in de bloedafnamepunten. In Dreumel gaat een nieuwe locatie open en in Beneden-Leeuwen verhuist de bloedafnamelocatie naar een ander pand. De locaties vallen onder het laboratorium van Ziekenhuis Rivierenland. Met de wijzigingen wil het laboratorium de service aan patiënten verder verhogen.

Op 11 oktober start het ziekenhuis met bloedafname in multifunctioneel centrum D’n Hoender in Dreumel (Nieuwstraat 10). Eerst alleen op maandag van 9.00 tot 10.00 uur, later ook op andere dagen en tijden.  In Beneden-Leeuwen verhuist de bloedafname van de Waterpoort naar het Zorgplein (Van Heemstraweg 48 B). De openingstijden blijven gelijk, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur. De verhuizing is gepland op 26 en 27 oktober. Op 28 oktober staan de bloedafnamemedewerkers weer klaar om patiënten te ontvangen.

Alleen op afspraak

Voor beide locaties geldt: de bloedafname is op afspraak. Dit kan online via www.ziekenhuisrivierenland.nl/bloedafname. Ook inleveren van materiaal zoals urine is mogelijk.