20 december 2019 Kerstpakket voor kinderen die met kerst in het ziekenhuis liggen

De kinderafdeling van Ziekenhuis Rivierenland heeft maar liefst 25 kerstpakketten gekregen voor kinderen die tijdens de kerstdagen in het ziekenhuis liggen. Administratiekantoor Appministrate uit Lienden kwam op het idee om dit jaar geen relatiegeschenken uit te delen, maar het budget te besteden aan een verrassing voor kinderen.

Eigenaar Gerwin Schuijl nam 5 collega’s mee naar het ziekenhuis om de pakketten af te leveren. Gerwin: “Normaal krijgen onze klanten ieder jaar een relatiegeschenk. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het anders te doen. We zijn naar warenhuis Van der Garde in Opheusden gegaan en hebben daar kerstpakketten voor kinderen samengesteld. Van der Garde vond dat zo’n mooi idee dat ze ons een fijne korting hebben gegeven. Waardoor we nog meer kinderen blij kunnen maken. Het is niet leuk om met kerst in het ziekenhuis te liggen. Hopelijk maken we de kinderen met deze pakketten een beetje blij.”

“Dat weet ik wel zeker”, aldus Manon Haneveer, manager van de kinderafdeling in het ziekenhuis. “Hier maken jullie de kinderen heel blij mee! Namens hen en natuurlijk de ouders wil ik jullie heel hartelijk bedanken. We gaan de pakketten op eerste kerstdag uitdelen.” De pakketten bevatten spelletjes en ander speelgoed, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. In de pakketten voor pasgeboren baby’s zit ook een verrassing voor de ouders.