3 november 2020 Nieuwe editie ZR Magazine verschenen

Vandaag is de nieuwe editie van ZR Magazine verschenen. In deze editie vertelt onze cardioloog Arash Alipour waarom de cardiologen binnen ons ziekenhuis zo goed zijn in hun rol. Twee ex-coronapatiënten doen hun verhaal: hoe hebben zij corona en onze hulpverlening ervaren? Neem een exclusief kijkje achter de schermen bij de operatiekamers van de toekomst. Of lees één van de vele andere interessante artikelen.

ZR Magazine is een gratis tijdschrift over Ziekenhuis Rivierenland, waarin we patiënten en relaties vier keer per jaar bijpraten over de ontwikkelingen in ons ziekenhuis. Het magazine is gratis mee te nemen bij de uitgang van het ziekenhuis en hier online te bekijken op onze website.

Op de hoogte blijven?
Wilt u geinformeerd worden als er weer een nieuwe editie van ZR Magazine verschijnt? Meld u dan hier aan voor onze mailinglist.