23 december 2019 Oliebollen verkoop in de hal van het ziekenhuis

Op vrijdag 27 december begint de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets door Roparun Team 166 in de hal van het ziekenhuis. De oliebollen worden verkocht op 27, 28, 30 en 31 december, van 10.00 - 16.00 uur.  Oliebollen kosten € 6,- voor 7 stuks, appelbeignets € 2,- per stuk. Met dank aan Joop van Hilten uit Zoelen voor het bakken!

In 2020 doet het team van het ziekenhuis voor de zesde keer mee aan de estafetteloop naar Rotterdam. Dit jaar begint de route voor het eerst in Bremen, Duitsland. Over een traject van 580 kilometer lopen en fietsen we tijdens het Pinksterweekend naar Rotterdam. Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement gaat naar instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Oliebollen van tevoren online bestellen kan hier.

Pinnen mag!