10 juni 2018 Roparunteam 166 gehuldigd

Het zijn allemaal toppers, de mensen van het Roparunteam van ziekenhuis Rivierenland. Na een jaar voorbereiding was het zover: de estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens de Roparun draagt bij aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Ieder jaar kan ziekenhuis Rivierenland met dit geld mooie initiatieven ondernemen die het mensen met kanker makkelijker maakt. Ziekenhuis Rivierenland Tiel -

Dit jaar hebben de Roparunners maar liefst 16.520 euro ingezameld. Een hele prestatie.
Met mooie woorden van onder meer Paul Verploegen, een hapje en een drankje werd de opbrengst van de actie van dit jaar werd bekendgemaakt: 16.520 euro. De lopers, fietsers, begeleiders, keukenploeg, technici en fysiotherapeuten legden in 50 uur ruim 550 kilometer af tussen Hamburg en Rotterdam. Veel dankbetuigingen is er ook aan de sponsors, voor:
•De financiële steun
•Het geweldige sponsordiner
•Het leveren van materialen en levensmiddelen
•Het ter beschikking stellen van de diverse vervoersmiddelen; campers, volgauto, keuken bus en fietsen
•De prachtige shirts
•De lekkere paaseitjes
•De vitaminen bij de doorkomst op het ZR terrein
•Het eten tijdens het trainingsweekend

Samen Maken We Het Verschil