8 oktober 2020 Sluiting buitenpolikliniek Beneden Leeuwen

Ziekenhuis Rivierenland wil de zorg zo toegankelijk mogelijk maken voor haar patiënten. Reden waarom het ziekenhuis naast de buitenpolikliniek in Culemborg ook een kleinere locatie in Beneden-Leeuwen heeft, de Waterpoort.

Op termijn komt deze locatie helaas te vervallen. Recent heeft de verhuurder Zorggroep Maas en Waal aangegeven het contract niet te verlengen omdat zij de locatie voor eigen gebruik gaat inzetten. Met corona is de behoefte aan extra ruimte nog groter geworden. Daar heeft het ziekenhuis alle begrip voor.

Voorlopig zal de prikpost (lab diagnostiek) in de Waterpoort behouden blijven, in ieder geval tot 1 november 2021.
Vanaf 1 januari 2021 zal Ziekenhuis Rivierenland geen spreekuren meer houden in de Waterpoort, Beneden-Leeuwen.

Het ziekenhuis gaat met  betrokken partijen (intern en extern) bekijken welke behoeften en mogelijkheden er zijn op termijn voor een 2e buitenlocatie van Ziekenhuis Rivierenland in de regio.