1 oktober 2021 Team Ziekenhuis Rivierenland doet weer mee aan Roparun

Dit weekend doet Team 166 van Ziekenhuis Rivierenland mee aan de 30e editie van de Roparun. Het wordt een speciale editie, vanwege corona is deze namelijk binnen de landsgrenzen. Er doen 175 teams aan mee. Vrijdag 1 oktober is het team vertrokken naar Landgraaf (Zuid-Limburg) waar de start en finish is. Zij werden uitgezwaaid door raad van bestuur en medewerkers van het ziekenhuis.

Gewoonlijk gaat de run van Parijs of Bremen/Hamburg naar Rotterdam. Het parkoers gaat dit jaar alleen door Nederland. Het is een ronde van 308 km van Landgraaf-Sittard-Venlo-Eindhoven-Maastricht-Landgraaf De start is op zaterdag 2 oktober om 11.45 uur en verpleegkundige Eva Bel gaat als eerste lopen. De finish hopen ze te bereiken op zondag 3 oktober om 15.00 uur. Het team is te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/ZRTRoparun.

In actie voor mensen met kanker

Het team van Ziekenhuis Rivierenland doet voor de 7e keer mee aan de Roparun. Wat iedereen motiveert om zich een weekend lang in te spannen – vaak in weer en wind – is het gezamenlijke doel: geld ophalen voor mensen met kanker, onder het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”