16 juli 2021 Vanaf maandag 19 juli mondkapjes verplicht in Ziekenhuis Rivierenland

Het aantal besmettingen is in een snel tempo gestegen afgelopen week. Tot nu toe heeft dit nog niet geleid tot een enorme toename in het aantal ziekenhuisopnames. Gelukkig! Toch moeten we voorzichtig zijn. Daarom wordt het dragen van mondkapjes vanaf maandag 19 juli verplicht.

Om de veiligheid van patiënten, bezoekers en medewerkers te bewaken wordt het dragen van een mondkapje (IIR) tijdens uw gehele ziekenhuisbezoek verplicht. Patiënten en bezoekers krijgen een IIR-mondkapje bij de hoofdingang aangereikt. Samen met andere ziekenhuizen in de regio (ROAZ-verband) zijn we tot dit besluit gekomen. Het mondkapjesbeleid is nodig omdat we als ziekenhuis een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben als het gaat om de kwetsbaarheid van onze patiënten en de veiligheid van onze medewerkers.

Overige coronamaatregelen:

• Kom het liefst alleen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Volg de groene pijlen naar de uitgang
  • Maximaal 1 bezoeker per bezoekmoment

Samen houden we het Ziekenhuis veilig!

Lees hier: alles over corona...