7 september 2020 Vrijwilligers gaan weer van start

Een groot deel van de vrijwilligers gaat weer in ons ziekenhuis van start. Vanwege de coronapandemie hebben we het een aantal maanden zonder hen moeten doen, en zijn blij hen weer te kunnen verwelkomen. Onze (ruim 170!) vrijwilligers zijn immers onmisbaar als we nét dat stapje meer willen zetten richting de patiënt en zijn of haar beleving van ons ziekenhuis.

Met ingang van vandaag zien we dan ook de bekende gezichten terug bij de aanmeldzuilen, de vrijwilligersbalie, zorgondersteuning op alle verpleegafdelingen, op de golfkar op het parkeerterrein en bij de dialyse. Zij zullen daar dezelfde werkzaamheden vervullen (soms met een kleine corona-aanpassing) en tijdens dezelfde uren als vóór corona het geval was.
Een paar andere vrijwillige werkzaamheden, zoals het uitdelen van koffie, de lectuur en de bieb gaan later van start vanwege het in verhouding directer patiëntencontact.