Samenwerkingspartners

Gezondheidswinst: dat bereik je door de handen in elkaar te slaan. We werken dan ook intensief samen met andere (zorg) instellingen. Voor de reguliere zorg kunt u bij ons terecht, voor zorg die wij niet zelf leveren verwijzen we u door naar een partner waarmee we goede afspraken hebben gemaakt. Bij samenwerking staat voor ons altijd één doel voor ogen: we moeten er meerwaarde mee bereiken voor u als inwoner van regio Rivierenland.

• Zorgpartners in de regio als huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen, verloskundigen en thuiszorgorganisaties
  • Top klinische zorgziekenhuizen als bijvoorbeeld Antonius ziekenhuis in Nieuwegein
  • Zorgverzekeraars, met Menzis en Zilveren Kruis als belangrijke partners
  • Maatschappelijke organisaties als GGD, welzijnsorganisaties, gemeenten en bedrijfsleven