Uw medische gegevens inzien

Log in op uw PGO en MijnZR

Uw medische gegevens inzien, afspraken bekijken en zelf een aantal zaken regelen. Dat kan in MijnZR. Dat is een beveiligde online persoonlijke omgeving voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland. Komt u bij meer zorginstellingen? Dan heeft u ook te maken met verschillende portalen. Een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) biedt dan uitkomst. In een PGO verzamelt u gegevens over uw gezondheid op één plek. Medische gegevens van verschillende zorgverleners zoals uw huisarts of het ziekenhuis en gegevens die u zelf meet. Dat geeft overzicht. 

PGO

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of website, waarmee u een kopie van uw medische gegevens kunt verzamelen. Dat kunnen gegevens zijn over uw medicatie, de uitslagen van medisch onderzoek of de behandeling van een ziekte. Uw medische gegevens staan in de computer bij verschillende zorgverleners, zoals uw huisarts, het ziekenhuis of een therapeut. In een PGO kunt u een kopie van deze gegevens verzamelen. 

Meer informatie over een PGO.

MijnZR

MijnZR is een beveiligde, online persoonlijke omgeving voor patiënten van Ziekenhuis Rivierenland. U kunt hier uw medische gegevens inzien, afspraken bekijken en zelf een aantal zaken regelen.

Meer informatie over MijnZR.