Werken bij Ziekenhuis Rivierenland

Ziekenhuis Rivierenland is een dynamische organisatie. Door natuurlijk verloop, door organisatiewijzigingen en door veranderende omstandigheden om ons heen, hebben we bijna voortdurend behoefte aan nieuw personeel. Ook voor een (maatschappelijke) stage kun je terecht in ons ziekenhuis. Naast een prettige, uitdagende werkplek bieden wij onze medewerkers diverse opleidingsmogelijkheden.

Hiervoor werken we samen met:

Verpleegkundige worden in Rivierenland?

Woon jij in de regio Rivierenland (Tiel en omstreken) en wil je Verpleegkunde studeren? Samen met zorginstellingen in regio Rivierenland heeft de CHE een nieuwe invulling van de bachelor Verpleegkunde ontwikkeld. Wat er nieuw of anders is? Vanaf september 2018 kún je ervoor kiezen om te studeren aan de CHE en al je stages te volgen in Tiel e.o. Aantrekkelijk, omdat jij gedurende de vier studiejaren verzekerd bent van een stageplek rondom jouw woonplaats. Meer weten? Kijk op www.che.nl/opleidingen/voltijd/bachelor/verpleegkunde


Vacatures

Heb je interesse om in ons ziekenhuis te komen werken? 


Vrijwilliger worden?

Binnen Ziekenhuis Rivierenland werkt een groot aantal vrijwilligers van de TVO (Tielse Vrijwilligers Organisatie). Zij zijn onmisbaar in ons ziekenhuis.
Vrijwilliger kunt u al zijn voor een paar uur in de week. U kunt een mail sturen naar: TVOcoord@zrt.nl