Duplex-onderzoek dermatologie

U heeft een afspraak gekregen op polikliniek Dermatologie in Tiel, omdat u aangegeven heeft dat u last heeft van uw benen. Wij hebben daarom tevens een afspraak gemaakt om een duplex onderzoek bij u te doen. Dit sluit aan op de afspraak die u hebt gekregen bij de arts.

Afdeling

Dermatologie

Lees meer

Meer over

Het onderzoek

Bij een duplex onderzoek wordt er gekeken naar de bloedstroom in uw benen. Het is een soort echo-onderzoek. Beide benen worden onderzocht. De bloedvaten worden op het echoapparaat in beeld gebracht, zodat de arts direct kan beoordelen of er verdere behandeling noodzakelijk is. Dit wordt tijdens het onderzoek met u besproken.

Wij adviseren u om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken, omdat u voor het onderzoek uw schoenen, bovenbroek of rok uit moet doen.

Contact

Hebt u nog vragen, stel ze gerust aan de assistente van polikliniek Dermatologie. Het telefoonnummer van de polikliniek is: 0344 - 67 40 54.

Bent u onverwacht verhinderd, geeft u ons dit dan zo snel mogelijk door. We kunnen met u dan een nieuwe afspraak maken en de vrijgekomen tijd voor een andere patiënt reserveren.