Cem, IC verpleegkundige i.o. "De IC afdeling is een veilige leeromgeving. Alle collega's willen je graag helpen en je veel leren."

Cem werkt sinds 2018 als verpleegkundige in ons ziekenhuis. Ze heeft een aantal jaar gewerkt op de verpleegafdeling M4 (orthopedie/trauma). Door de coronacrisis en haar kennis in complexe zorg is Cem in april op de Intensive Care (IC) gaan werken.

Cem: “Ik ben blij dat het ziekenhuis goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Ik was namelijk opzoek naar meer uitdaging en kon bijna direct op de IC aan de slag. In december start officieel mijn opleiding als IC verpleegkundige. Op dit moment zit ik in mijn voortraject maar ik leer nu al zoveel. De IC afdeling is een veilige leeromgeving. Alle collega’s willen je graag helpen en je veel dingen leren. De lijntjes naar de intensivisten zijn ook kort en je merkt dat ze veel vertrouwen in het team hebben. Ik heb te maken met instabiele patiënten waarvan de zorgbehoefte per minuut kan veranderen. In mijn dienst concentreer ik me op de zorgbehoefte van één patiënt. Wat ik fijn vind is dat je door de 1 op 1 zorg, de zorg kan leveren die je aan alle patiënten wilt leveren. Daarom werk ik in ZR!”