Mensen die in het ziekenhuis verblijven kunnen fysiotherapeutische behandeling krijgen (klinisch), daarnaast kunnen ook mensen die van buitenaf naar het ziekenhuis komen bij ons op de polikliniek behandeld worden (poliklinisch).

Onze afdeling biedt specialistische fysiotherapie. We werken veel in ''multidisciplinaire'' teams. Op deze manier zetten we in op een optimale samenwerking tussen de diverse zorgverleners die betrokken zijn bij uw behandeling en herstel. We bieden specialistische individuele behandeling en ook vele revalidatietrajecten aan. Ons streven is optimale zorg leveren met goede communicatie tussen disciplines en artsen.

Kosten van Fysiotherapie

Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar of de kosten van uw fysiotherapeutische behandeling (volledig) worden vergoed. Algemene informatie over de kosten vindt u in op de website van De Fysiotherapeut en in de folder van het KNGF.

Sporten bij Ziekenhuis Rivierenland

Bewegen is voor uw gezondhied daarom vinden wij het belangrijk dat wij u tijdens het sporten begeleiding kunnen aanbieden. Heeft u interesse om bij ons te komen sporten? Hier kunt u meer lezen over sporten bij ons.